Kapcsolat
Cím: 9.kerület Soroksári út, Kén utca sarka Telefon: 06-1/217-7026 www.pocakoslakatosetkezde.hu
Akinek ajánjuk!

Nagy adagok, kedvező ár, otthoni ízek!
Fogyókúrások kíméljenek!

teraszPocakos Lakatos étkezde

Update-lovagok és Herbalife-dílerek sírva menekülnének innen

 

1980 óta szinte ugyanazon a helyenműködik az étkezde, ahol a zsír ( van belőle gazdagon ) az zsír, a hús az hús a krumpli az krumpli. ( Hagyjuk a krumplilevest….)

A hely igazi, jó értelemben vett „melós” étkezde. Idejár a környék munkásosztályának színe-java, de irodisták is megfordulnak szép számmal, akik megcsömörlöttek a fitnesz-, biocsíra-, műzlinyammogós egész napi éhezéstől.

Itt, kérem, rendesen be lehet lakni, középáron, bőséggel.

Csülök pékné módra, pirított máj, uborka- és paradicsomsaláták abszolút házi konyhás kivitelben, zsírban-olajban fürösztve. Az ilyen helyek természetes sajátossága az elmaradhatatlan pacal, zúzapörkölt, a sültkolbász és a sült oldalas. A brassói apró legény- és kislányadagban is kérhető. Kínálat szerinti köret és feltét teljes szabadon variálható.

Naponta A és B menü között választhatunk ( a tegnapi babgulyás túrós csuszával igazán jóra sikeredet ), szomjunkat olthatjuk kommersz kólák és szénsavas műlevek mellett viszonylag jóízű málna- vagy bodzaszörppel.

Az alkoholfüggőknek sem kell aggódniuk, az italkínálat ez irányban is nyitott.

Megyen is a sörike a sült oldalashoz. A vendéglátás hangulatos, a humor kiszámítható. A kiszolgálás előadásmódja a hely hangulatához passzol.

Desszertként többféle palacsintát ( nem vízzel készül ) kínálnak, helyi sajátosságként Pocakos-Lakatos palacsintát, ez a vaníliaöntetes változat  nekem nem jött be. Maradtam az ízes és a mákos változatnál. Ezek méretei sem vallanak szégyent.

Ha jól akarunk lakni, érdemes Ferencváros e külvárosias pontjára elzarándokolni.

Hangos Ferenc